Kontakt
Refleksion v. Dorthe Lippert Frederiksgade 7,1. 3400 Hillerod Telefon: +45 4252 0115 E-mail: dl@refleksion.net
Profil

Jeg er en erfaren psykolog og terapeut, der arbejder med voksne, par og familier, hvor især stress, akutte traumatiske kriser, sorg og angst har været mine primære arbejdsområder i over 20 år.

Min erfaring dækker endvidere personale- og faglig ledelse i en større psykologfaglig virksomhed samt rådgivning af virksomheder om stress- og krisepsykologisk intervention.

Jeg har planlagt og gennemført krisepsykologiske intervention i forbindelse med alvorlige traumatiske hændelser for større og mindre personalegrupper i både ind- og udland. Jeg har i den forbindelse været i Kosovo, Irak, Afghanistan, Thailand og Grønland. Jeg har herfra personlige erfaring med at være udsendt og arbejde under ekstreme forhold, hvor jeg har arbejdet med mennesker i akut krise under ekstremt belastende forhold. Dette har givet mig uvurderlige erfaringer med det akutte krisearbejde samt stressbelastninger under ekstreme vilkår.

Jeg har skrevet psykologfaglige artikler og undervisningsmaterialer, udarbejdet lyd CD’er indenfor mindfullness; gennemført kurser, temadage og workshops, samt ydet supervision og coaching til, chefer, ledere, psykologer og andre faggrupper.

Ved siden af min private praksis arbejder jeg som chefpsykolog ved Dansk Krisekorps.